NİĞDE / MERKEZ - Alay İlkokulu

Nis

Sayın Valimizin Eşi Nermin ÇELİK Hanımefendi Okulumuzda Açılan Yetişkinler I. ve II. Kademe Okuma Yazma  Kursların Bitirme Sertifikalarını Verdi

Nis

Alay Belediye Başkanı Yusuf Akdemir' den Okulumuza İadeyi Ziyaret.

Çanakkale Şehitleri Anma Proğramımız. Tülay TEKİN öğretmenimize teşekkürler

Mrt

Mehmet Öğretmenimizden Yerel Yönetimler Hakkında Belediye Başkanını Ziyaret Ettileri.

Belediye Başkanı ne yapar, görevleri nelerdir, yerinde öğrendiler. öğretmenimize teşekkür ederiz

Mrt

Okulumuzda Sınıf Öğretmenimiz Tülay Tekin öncülüğünde Yeşilay Haftası Kutlandı. Tülay öğretmenimize v emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ÇEDES Projesi Yaşlı ve Hasta Ziyaretlerimiz. Anasınıfı öğretmenlerimiz, Songül, Mevra ve Ayşe hanıma teşekkür ederiz.

Şbt

İsminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever tarafından satranç ve zeka oyunları sınıfı açtık.

Şbt

Yeşilgölcük İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından Okulumuzda Tüm Öğrencilerimize Pamuk Şeker Dağıtıldı

Ock

Çok Amaçlı Solan Perdelerimizi Yeniledik. Desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sefa EROL beye teşekkürler..

Ara

2023 YILI OKULUMUZDA YAPILAN İYİLEŞTİRMELER

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Hastası Sergisi. Okulumuz Öğretmenlerinden Buket ÇEKİNMEZ ve Öznur TANIK' tan farklı bir Yerli Malı Haftası Sergisi. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.