NİĞDE / MERKEZ - Alay İlkokulu

Ekm

Okulumuzda Değerler Eğitimi kapsamında tüm öğrencilerimize pamuk şekeri dağıttık.

Ekm

E-twinning Kapsamında 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikleri. Öznur TANIK ve Buket ÇEKİNMEZ öğretmenlerimize teşekkürler

Ekm

Değerler Eğitimi Kapsamında Okulumuzda Çeşitli Oyunlar Oynandı.

Okul Öncesi Öğretmenimiz Mevra AKYOL ve Tüm emeği geçenlere teşekkürler

Kas

Alay Şehit Oktay Ortaokulu Öğretmeni Uğur Bey ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu çevreyi koruma ve temiz tutma konulu Tiyatro Gösterisi okulumuz salonunda Gösterildi. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Kas

Okulumuz Öğrenci Meclisi Seçimleri katkı sunan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürler.

Ekm

Veli ve öğretmenlerimizin katkılarıyla okulumuzda aşure etkinliği düzenlendi emeği geçenlere teşekkürler.

Ara

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olanlara vefa duygusunu anlatmak için okudukları şiirlerle klip çekti.

Ara

112´nin "Yaşama Yol Ver" Projesi Kapsamında öğrencilerimize 112 ekipleri tarafından çeşitli hediyelerle birlikte eğitim verildi.

May

Ana sınıfı öğrencilerimizin yıl boyunca hazırlamış oldukları etkinlikler okulumuzda yapılan program çerçevesinde sergilendi. Katkı sunan öğretmenlerimize teşekkürler.

Resimler için tıklayınız.

Nis

23 Nisan Kasabamız Düğün Salonunda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Tüm emeği geçenlere teşekkürler.

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Mustafa US´un rehberliğinde de haftanın en temiz sınıfı kupa ve flama ile ödüllendirilmekte ayrıca öğrencilerimiz arasından seçilen üç öğrenci çevrenin temizliği konusunda temizlik polisi uygulaması yapmaktadır. Öğrencilerimize temizlik alışkanlığı kazandırma amaçlı gerçekleştirilen bu projede emeği olan herkese teşekkürler.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda Çanakkale Savaşı ve İstiklal Marşı´mızın Kabulu velilerimize ve öğrencilerimize yönelik olarak hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Şehitlerimiz için hatimler ve yasinler okundu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Program fotoğrafları için tklayınız.

Mrt

Okuluzda Deprem, Yangın vs. gibi acil durumlar için tatbikat yapıldı. Takbikata tü öğrencilerimiz ve personelimiz katıldı.

Resimler için tıklayınız.