NİĞDE / MERKEZ - Alay İlkokulu

Ara

Okulumuzda 112 Acil Çağrı Merkezi Tanıtımı Yapıldı.. Acil çağrı merkezinin amacı, görevleri, acil çağrıda bulunacağımız zaman yapmamız gerekenler, adres bildirimi eğitimi verild,.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Haftası nedeniyle Okulumuz Sınıf Öğretmeni Öznur TANIK' ve Buket ÇEKİNMEZ öğretmenlerimizin farkındalık etkinlikleri.

Öğretmenimize teşekkür ediyoruz

Kas

Öğretmenler Günü Kutlama Programımız.

Öğretmenler Günü Kutlama programımız öncelikler Alay Belediye Başkanımız Sayın Sefa EROL beyin okulumuzu ziyaret ederek tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutalması ve Okulumuz Öğretmenlerine yemek ikramı ile başladı. Belediye Başkanımız Sefa Erol beye nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.

Daha sonra Okul Aile Birğili Başkanımız Muhammed Cinali beyin öğretmenlerimize ziyareti ve Öğretmenlerimize çiçek takdim etti. kendisine çok teşekkür ediyoruz

Okul Müdürü Abdullah BOZOK ise tüm öğretmenlerimize kahve fincanı hediye etti.

Sonrasında öğretmenler günü kutlama programımız yapıldı. Etkinliklerinden dolayı Öğretmenlerimiz Tülay Tekin. Yasemin TAŞKIRAN, Öznur TANIK ve program akışını düzenleyen Mustafa US öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul Müdürümüzden Tüm Öğretmenlere Hediye. Öğretmenler Günü Kutlaması dolayısıyla tüm öğretmenlerimize karınca kadarınca hediye takdim edildi

Kas

Okulumuz Öğretmenlerine Sıcak Süt Dağıtımı. Öğretmencilerimizde süt içme kampanyası ve süt içmenin faydaları olarak farkındalık eğitimi gerçekleştirdik.

Kas

Kapı Sabitleme Kilidi ve Kapı Kollarımızı Değiştirdik. Okulumuzun Daha güvenli olması, kafa çaprpmaması, parmak kıstırılmaması için kapı sabitleme güvenlik anahtarı taktırdık. Emeği geçen Okul Aile  Birliği Başkanımız Muhammed Cinali beye teşekkürler.

Kas

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygıyla Andık. Emeği geçen Döne Şanlı Kılınç öğretmenimize teşekkürler

Kas

Okul öncesi Öğrencilerimizden kuş Yemlikleri. Haalar soğurken anasınıfı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin Değerler Eğitimi Kapsamındaki etkinlikleri

Kas

Okulumuzda Lösemili Çocuklar Haftası Kutlandı.. Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık eğitimi açısından etkinlik düzenleyen Öznur TANIK öğretmenimize teşekkür ediyoruz

Ekm

Cumhuriyetin 100. Yılı Nedeniyle okulumuzda en güzel pano yarışması yapıldı. Yarışmada birinci olan sınıfa top hediye edildi.

Ekm

Belediye Başkanımız Sefa Erol Okulumuz Öğretmenlerini Ziyaret Etti. Cumhuriyet Bayramında öğretmenlerimizin sergilemiş olduğu etkinliklere binaen tüm öğretmenlerimize pasta ikram etti.

başkanımıza teşekkür ediyoruz

Cumhuriyetin 100. Yılı Okulumuzda Çoşku İle Kutlandı

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Anısına Okulumuzda Pano Yarışması Yapıldı.